Skip to main content

Dr. Ing. A. Aas-Jakobsen AS

Sammen lager vi gode løsninger som gir varige verdier

Aas-Jakobsen er et ledende rådgiverselskap innen bygg og anlegg med spesialfelt innen byggeteknikk og tverrfaglig kompetanse. Vi søker oppdrag med faglige og tverrfaglige utfordringer. Vårt mål, det beste resultat for kunden, oppnår vi med høy kompetanse og kvalitet i alle ledd.

Vi utfører oppdrag over hele landet, både små og enkle oppdrag og store, komplekse tverrfaglige prosjekter. Et multidisiplint prosjekt krever høy kompetanse på alle fagfelt. Vi tilfører denne kompetansen gjennom samarbeid med de mest kompetente firmaer innen sine felt, samtidig som vi selv har tverrfaglig kunnskap som sikrer helhetlige løsninger.

I utlandet utfører vi i hovedsak store bruprosjekter. Vi utnytter her den kompetansen vi har opparbeidet gjennom en årrekke som en av Norges ledende brukonstruktører.

Med omtrent 170 ansatte er vi store nok til å være ett av de største og ledende fagmiljøene innen byggteknikk, samtidig er vi ikke større enn at vi har en fleksibel og effektiv organisasjon som også takler de små oppdrag raskt og effektivt.

Les mer om oss ved å benytte sidene under Mer Informasjon.

KONTAKTPERSON

Trond Hagen
Administrerende direktør
tah@aaj.no
+47 917 83 600