Skip to main content

Jobb hos oss

Som spesialister innen bygge- og anleggsteknikk arbeider vi med prosjektering av bruer, tunneler, veganlegg, jernbaneanlegg, bygg og marine konstruksjoner. Vi tilbyr arbeid innenfor alle disse områdene.

Våre medarbeidere er nøkkelen til å oppnå vellykkede prosjekter med best resultat for kunden. Vi mener at våre ansatte lærer best gjennom utfordrende oppgaver i prosjekt, med frihet og fleksibilitet under ansvar. Med et sterkt fagmiljø i ryggen, som ønsker å bidra til din utvikling, får du hos oss en unik mulighet til å utvikle deg faglig etter interesser og ønsker. Enten du ønsker å utvikle deg som fagekspert eller jobbe tverrfaglig med et bredt fokus, kan vi tilby spennende arbeidsoppgaver på både små og store prosjekter fra skissestadiet til ferdig bygget.

Vi har som mål å levere bærekraftige og varige løsninger. Det gjør oss avhengige av å rekruttere de beste hodene, og at de beste hodene trives hos oss. Vi søker derfor bevisst etter oppdrag med tekniske utfordringer, og forventer at hver medarbeider bidrar til et inspirerende arbeidsmiljø. Kombinasjonen av dyktige og engasjerte medarbeidere gjør det mulig for oss å utføre prosjekter som setter spor og er med på å forme fremtidens samfunn.

Aas-Jakobsen er en mellomstor bedrift med omtrent 155 ansatte. Aas-Jakobsen er en ansatteid bedrift, dette betyr at ansatte får mulighet til å kjøpe sine første aksjer i firmaet etter få år, og videre kjøp i samsvar med ansiennitet og erfaring. Kombinert med en flat organisasjonsstruktur og kort vei mellom prosjektingeniører og ledelsen gjør dette oss til en effektiv og fleksibel organisasjon der de ansatte har god påvirkningskraft på arbeidshverdagen.

Kan dette passe for deg? Ta kontakt med Trond Hagen eller en av våre andre kontaktpersoner.

KONTAKTPERSONER

Trond Hagen
Administrerende direktør
tah@aaj.no
+47 917 83 600


Jarle Rønvik
Direktør Bru
jar@aaj.no
+47 928 46 933


Per Erik Medhus
Direktør Bygg
pem@aaj.no
+47 905 90 973


Lars Narvestad
Direktør Samferdsel
lna@aaj.no
+47 932 23 060