Jobb hos oss

Som spesialister innen bygge- og anleggsteknikk arbeider vi med prosjektering av bruer, tunneler, veganlegg, jernbaneanlegg, bygg og marine konstruksjoner. Vi tilbyr arbeid innenfor alle disse områdene. 

Våre medarbeidere er nøkkelen til å oppnå vellykkede prosjekter med best resultat for kunden. Vi mener at våre ansatte lærer best gjennom utfordrende oppgaver i prosjekt, med frihet og fleksibilitet under ansvar. Med et sterkt fagmiljø i ryggen, som ønsker å bidra til din utvikling, får du hos oss en unik mulighet til å utvikle deg faglig etter interesser og ønsker. Enten du ønsker å utvikle deg som fagekspert eller jobbe tverrfaglig med et bredt fokus, kan vi tilby spennende arbeidsoppgaver på både små og store prosjekter fra skissestadiet til ferdig bygget. 

Vi har som mål å levere bærekraftige og varige løsninger. Det gjør oss avhengige av å rekruttere de beste hodene, og at de beste hodene trives hos oss. Vi søker derfor bevisst etter oppdrag med tekniske utfordringer, og forventer at hver medarbeider bidrar til et inspirerende arbeidsmiljø. Kombinasjonen av dyktige og engasjerte medarbeidere gjør det mulig for oss å utføre prosjekter som setter spor og er med på å forme fremtidens samfunn. 

Aas-Jakobsen er en mellomstor bedrift med omtrent 135 ansatte. Aas-Jakobsen er en ansatteid bedrift, dette betyr at ansatte får mulighet til å kjøpe sine første aksjer i firmaet etter få år, og videre kjøp i samsvar med ansiennitet og erfaring. Kombinert med en flat organisasjonsstruktur og kort vei mellom prosjektingeniører og ledelsen gjør dette oss til en effektiv og fleksibel organisasjon der de ansatte har god påvirkningskraft på arbeidshverdagen.

Kan dette passe for deg? Ta kontakt med Trond Hagen eller en av avdelingslederne. 

 

 

KONTAKTPERSONER

Trond Hagen
Daglig leder
Avdelingsleder Marin
tah@aaj.no
+47 22 51 31 00
+47 917 83 600

Svein Erik Jakobsen
Avdelingsleder Bru
sej@aaj.no
+47 22 51 30 40
+47 414 65 863

Per Erik Medhus
Avdelingsleder Bygg
pem@aaj.no
+47 22 51 30 61
+47 905 90 973

Lars Narvestad
Avdelingsleder Samferdsel
lna@aaj.no
+47 22 51 30 70
+47 932 23 060